Training EHBO

LOCATIE
Scaves B.V., Wendakker 5a, 7761 PX, SCHOONEBEEK

Korte beschrijving

Schrijf je nu in voor de EHBO training van SCAVES en leer in 1 dag hoe je snel en adequaat eerste hulp verleent bij ongelukken!

Schrijf je in!

Algemene informatie

De training EHBO van SCAVES heeft als doel deelnemers in staat te stellen om effectieve en levensreddende hulp te bieden aan personen die gewond zijn geraakt of onverwacht ziek zijn geworden voordat professionele hulp beschikbaar is. Gedurende de training leren deelnemers hoe ongevalssituaties te analyseren, veiligheidsmaatregelen te treffen voor zowel hun eigen welzijn als dat van het slachtoffer, en de juiste stappen te ondernemen om hulpdiensten in te schakelen. Deze essentiƫle kennis kan levens redden, letsel beperken en draagt bij aan de algemene veiligheid en het welzijn van individuen.

 

Voor wie

Deze cursus is bestemd voor iedereen die wil leren hoe snel en adequaat te handelen bij noodsituaties.

Ā 

Duur

Deze training duurt 1 dag.

 

Locatie

Deze training wordt gegeven door een ervaren praktijkgerichte trainer op onze trainingslocatie in Schoonebeek. Wanneer de juiste voorzieningen aanwezig zijn kan deze training ook op (eigen) locatie gegeven worden. GeĆÆnteresseerd in het volgen van een training op (eigen) locatie? Neem contact op!

Ā 

Certificering

De training wordt afgesloten met een toets. Bij voldoende resultaat wordt het EHBO-certificaat van het Oranje Kruis gehaald. Dit certificaat is 2 jaar geldig.