Training veilig werken met de 10tm Bouwkraan | 1 dag

LOCATIE
Scaves B.V., Wendakker 5a, 7761 PX, SCHOONEBEEK

Korte beschrijving

Schrijf je nu in voor de training ‘veilig werken met de 10TM bouwkraan’ van SCAVES. Leer veilig en effectief te werken met een 10TM bouwkraan!

Prijs

Vanaf €295,00

Training aanvragen

Op dit moment wordt deze training uitsluitend op aanvraag aangeboden. Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden.

Algemene informatie

De training veilig werken met de 10TM bouwkraan leidt kraanmachinisten op om veilig en effectief te werken met een bouwkraan. Veilig te werk gaan met de 10 ton meter bouwkraan is het doel van de training. Deze praktisch ingerichte training bevat het veilig op- en afbouwen van de bouwkraan, het veilig hijsen en het veilig verplaatsen van lasten. Aan het einde van de dag krijg jij een vijf jaar geldig certificaat waarmee je kan aantonen dat je de bouwkraan onder controle hebt. Nu kan je echt aan de slag op ‘hoog’, en niet te vergeten, veilig niveau!

De bouwkraan is geleverd door Nemaco Bouwmachines. Er is een samenwerking met Nemaco ontstaan om het werken met een bouwkraan nog veiliger te maken. Met deze samenwerking vergroten we ons totaalaanbod in trainingen en bieden we nog meer veiligheid tijdens het gebruik van bouwkranen.

 

Voor wie

Deze training is bestemd voor iedereen die moet kunnen werken met een bouwkraan.

 

Ingangseisen

De minimale leeftijd voor deze training is 18 jaar.

 

Inhoud

De training bouwkraan tot 10 TM bestaat uit een theorie en een praktijkgedeelte. Tijdens de training worden de volgende onderwerpen behandeld:

Theorie

  • Veilig op- en afbouwen van de bouwkraan
  • Veilig gebruik hijsmiddelen
  • Controle hijsmiddelen
  • Veilig verplaatsen van lasten

Praktijk

  • Opgedane theoriekennis toepassen in de praktijk

 

Duur

Deze training duurt 1 dag.

 

Locatie

Deze training wordt gegeven door een ervaren praktijkgerichte trainer op onze trainingslocatie in Schoonebeek. Wanneer de juiste voorzieningen aanwezig zijn kan deze training ook op (eigen) locatie gegeven worden. Geïnteresseerd in het volgen van een training op (eigen) locatie? Neem contact op!

 

Certificering

De training wordt afgesloten met een theorie- en praktijktoets. Bij voldoende resultaat wordt het Veilig werken met de 10TM bouwkraan, conform Arbowet – SCAVES certificaat gehaald. Het herhalingsadvies voor dit certificaat is 5 jaar.

Chat openen
1
Hallo
Kunnen we je ergens mee helpen?