BHV, bedrijfshulpverlening

Cursussen Bedrijfshulpverlening (BHV)

 

De bedrijfshulpverlening trainingen zijn bedoeld voor medewerkers die operationeel deel uitmaken van een BHV organisatie en voor iedereen, ongeacht beroep of levensstijl, kan profiteren van hulpverlening. Incidenten of branden kunnen zich op elke locatie op elk moment voordoen, en een basisbegrip van hulp en brandbestrijding kan levens redden.

Specifiek hiervoor biedt SCAVES de cursussen over Bedrijfshulpverlening aan. 

De leerdoelen van de trainingen zijn het kunnen verlenen van eerste hulp, het kunnen beperken/bestrijden van beginnende brand, het alarmeren en evacueren van medewerkers en het samenwerken met externe hulpdiensten.

Trainingen BHV

Vaste datums:

Bedrijfshulpverlening (BHV) | 2 dagen
Arbowet
Bedrijfshulpverlening (BHV) | 1 dag
Arbowet
Training werken met kleine blusmiddelen Arbowet | 1 dagdeel
Arbowet

Datums op aanvraag:

Training EHBO | 1 dag
Arbowet, CBR
BHV e-learning | 1 dag
Arbowet
EHBO e-learning | 1 dag
Arbowet

Schrijf je in!

Schrijf je nu in voor de bedrijfshulpverlening trainingen van SCAVES en leer de basisvaardigheden om adequaat te kunnen handelen in noodsituaties, variërend van brand en ongevallen tot medische incidenten.

Staat de gewenste cursus er niet tussen? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op!

Het belang van BHV

In Nederland vinden jaarlijks ongeveer 6.000 bedrijfsongevallen plaats, waarbij mensen slachtoffer worden. Het hebben van voldoende bedrijfshulpverleners (BHV’ers) binnen een organisatie kan van cruciaal belang zijn voor de veiligheid en het redden van levens. Tijdens deze BHV trainingen BHV leer je de basisvaardigheden om adequaat te kunnen handelen bij noodsituaties, zoals brand, ongevallen of medische incidenten.

EHBO

De training EHBO van SCAVES heeft als doel deelnemers in staat te stellen om effectieve en levensreddende hulp te bieden aan personen die gewond zijn geraakt of onverwacht ziek zijn geworden voordat professionele hulp beschikbaar is. Gedurende de training leren deelnemers hoe ongevalssituaties te analyseren, veiligheidsmaatregelen te treffen voor zowel hun eigen welzijn als dat van het slachtoffer, en de juiste stappen te ondernemen om hulpdiensten in te schakelen. Deze essentiële kennis kan levens redden, letsel beperken en draagt bij aan de algemene veiligheid en het welzijn van individuen.

Kleine blusmiddelen

De training werken met kleine blusmiddelen van SCAVES vergroot de algehele bewustwording van brandveiligheid van deelnemers en draagt bij aan het verminderen van de risico’s en de impact van branden. Tijdens de training worden de deelnemers onder andere voorzien van de nodige kennis en vaardigheden om op een veilige en effectieve manier een beginnende brand te bestrijden. Daarnaast wordt tijdens de training ingegaan op preventie en alarmering.

Deze trainingen worden gegeven door een ervaren praktijkgerichte trainer op onze trainingslocatie in Schoonebeek. Wanneer de juiste voorzieningen aanwezig zijn kan deze training ook op (eigen) locatie gegeven worden. 

Chat openen
1
Hallo
Kunnen we je ergens mee helpen?