Beschikbare trainingen:

Examens en e-learning bij SCAVES
VCA-cursus en VCA-begeleiding van SCAVES

Cursus VCA

De training Veiligheid Checklist Aannemers (VCA) is bedoeld voor medewerkers die werkzaamheden uitvoeren met een verhoogd risico, zoals werken op een bedrijfsterrein, in installaties, werkplaatsen en bouwprojecten, in de transport / logistiek etc..

Specifiek hiervoor biedt SCAVES de VCA cursussen aan, ook mogelijk in verschillende talen. 

Het leerdoel van de trainingen is gericht op het verhogen van het veiligheidsbewustzijn. Na deze cursus weet men hoe werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren, situaties in te schatten en gevaren te herkennen. Hierdoor kan men de risico’s tijdens het werk tot een minimum beperken zodat men zichzelf en anderen niet in gevaar brengt.

Trainingen VCA

Vaste datums:

Training VCA-VOL | 1 dag
SOG
Training VCA-Basis | 1 dag
CBR, SOG

Datums op aanvraag:

Training VIL VCU | 1 dag
SOG
VCA basis e-learning | 1 dagdeel
SOG

Schrijf je in!

Schrijf je nu in voor de training VCA van SCAVES en laat zien dat je over een solide basis beschikt met betrekking tot veiligheid, gezondheid en milieu, en dat je in staat bent om deze kennis in de praktijk te brengen.

Staat de gewenste cursus er niet tussen? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op!

Offerte VCA

B-VCA

De training VCA-B van SCAVES is gericht op het verhogen van het veiligheidsbewustzijn. Na deze cursus weet je hoe je  werkzaamheden veilig uit kan voeren, situaties in te schatten en gevaren te herkennen. Hierdoor kan je de risico’s tijdens het werk tot een minimum beperken zodat je jezelf en anderen niet in gevaar brengt.

VOL-VCA

De training VCA-VOL van SCAVES zorgt ervoor dat leidinggevenden en ZZP’ers over een solide basis beschikken met betrekking tot veiligheid, gezondheid en milieu, en dat de leidinggevende in staat is om deze kennis in de praktijk te brengen. Dit draagt niet alleen bij aan de eigen veiligheid, maar versterkt ook de veiligheid van degenen die onder zijn/haar leiding staan. Na het volgen van de training heb je diepgaand begrip van de wettelijke voorschriften, ben je in staat potentieel gevaarlijke situaties te herkennen en hiernaar te handelen, en bezit je de vaardigheid om deze te voorkomen.

VIL-VCU

Het VIL-VCU certificaat, afgekort als VCU, staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties. Het is een specifieke certificering in Nederland die gericht is op Veiligheids- en gezondheidsaspecten in relatie tot uitzendwerk. 

Deze trainingen worden gegeven door een ervaren praktijkgerichte trainer op onze trainingslocatie in Schoonebeek. Wanneer de juiste voorzieningen aanwezig zijn kan deze training ook op (eigen) locatie gegeven worden. 

Chat openen
1
Hallo
Kunnen we je ergens mee helpen?