Trainingslocatie buiten

Heftruck cursussen

De heftruck cursussen zijn bedoeld voor medewerkers die op een bedrijfsterrein een vorkheftruck of reachtruck bedienen en binnen 1 óf 2 dagen een heftruckcertificaat willen behalen.

Specifiek hiervoor biedt SCAVES de heftruck cursussen aan. 

Het leerdoel van de trainingen is om veilig en efficiënt te werken met een vorkheftruck of reachtruck en het bewust worden van de risico’s welke het werken met een heftruck en reachtruck met zich meebrengt. 

Trainingen Heftruck

Vaste datums:

Training Heftruck & Reachtruck Arbowet herhaling | 1 dag
Arbowet
Training Heftruck & Reachtruck Arbowet basis | 2 dagen
Arbowet
Training reachtruck Arbowet | 1 dag
Arbowet
Training heftruck Arbowet | 1 dag
Arbowet, CBR
Training heftruck Arbowet | 2 dagen
Arbowet, CBR
Training heftruck SOG basis | 2 dagen
SOG
Training heftruck SOG herhaling | 1 dag
SOG

Schrijf je in!

Schrijf je in voor de heftruck of reachtruck trainingen van SCAVES en leer efficiënt en veilig te werken met een vorkheftruck of reachtruck!

Staat de gewenste cursus er niet tussen? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op!

Offerte heftruck

De heftruck cursus bij SCAVES

De heftruck cursussen van SCAVES zijn trainingsprogramma’s die gericht zijn op het veilig en efficiënt bedienen van heftrucks, ook wel vorkheftruck genoemd. Het doel van de cursus is om cursisten de nodige kennis en vaardigheden bij te brengen om heftrucks op een verantwoorde manier te besturen, ladingen te verplaatsen en te voldoen aan veiligheidsnormen. 

De volgende kernaspecten worden behandeld tijdens de cursus: Theorie en veiligheidsinstructies, heftruckonderdelen en bediening, ladingbeheer, veiligheidsprocedures en signalen, inspectie en onderhoud en praktische training. 

Voltooi je deze kernaspecten op een correcte manier, dan ga jij naar huis met een vijf jaar geldig certificaat!

Mogelijkheden

Bij SCAVES bieden we zes mogelijkheden betreft heftruck trainingen aan. Dit varieert in Arbowet en SOG of heftruck en reachtruck. De laatste variant is zelfs te combineren. 

Daarnaast worden de trainingen onderverdeeld in basis of herhaling. Basis is voor onervaren heftruckchauffeurs en herhaling is voor gevorderden. 

Voor chauffeurs is het mogelijk om de heftruckcursus te volgen middels Code 95. 

Deze training wordt gegeven door een ervaren praktijkgerichte trainer op onze trainingslocatie in Schoonebeek. Wanneer de juiste voorzieningen aanwezig zijn kan deze training ook op (eigen) locatie gegeven worden.

Chat openen
1
Hallo
Kunnen we je ergens mee helpen?