Menu

OVER ONS

“Voldoet uw bedrijf aan alle huidige branchevoorschriften en de Arbowet? Wij zorgen ervoor dat u deze vraag aan het einde van de rit kunt beantwoorden met een volmondig ‘ja’.

Wij zijn Scaves

Wij bieden totaaloplossingen als het gaat om de veiligheid in en rondom uw bedrijf. Met ruim 20 jaar ervaring op zak verstrekken wij trainingen en advies op het gebied van veiligheid, kwaliteit en gezondheid. Hierbij houden wij rekening met het welzijn, het milieu en de Arbowetgeving. Middels een heldere en praktische aanpak gaan wij samen met u een doelgericht en praktisch proces aan.

Onze dienstverlening

Scaves biedt u een totaalpakket aan op het gebied van veiligheid. Dit pakket is gebaseerd op onze hoofdelementen:

– Training Academy

– Safety Consultancy

Technical Support

Training Academy

Onze specialiteit is het organiseren van compleet verzorgde veiligheidstrainingen, volledig naar de eisen van de Arbowet en/of de branchevereniging. Tevens ontwikkelen wij samen met onze klanten trainingen op maat, gericht op bedrijfsspecifieke procedures of bijzondere werksituaties. Het is gebruikelijk dat de trainingen gegeven worden vanuit onze Training Academy te Schoonebeek. Toch liever een training op eigen locatie volgen? Neem dan gerust contact met ons op over de mogelijkheden!

Safety Consultancy

Naast projectbegeleiding op locatie bieden onze veiligheidsspecialisten tevens advies en ondersteuning bij het opstellen en implementeren van onder andere veiligheidsplannen, RI&E of bedrijfsmanagementsystemen als VCA of ISO. Voor het complete plaatje betreft veiligheidsadvies kunt u dus bij ons Safety Consultancy terecht. Doelgericht, praktisch en helder. Zowel vanuit kantoor als bij u op locatie.

Technical Support

Heeft u behoefte aan projectondersteuning voor, tijdens of na een project met betrekking tot een bepaalde specialisatie?  Onze specialisten bieden de juiste ondersteuning bij zowel kortstondige als langdurige projecten. Met ruime ervaring, de juiste competenties en specifieke certificering helpen zij u graag tijdens alle fases van uw project.

Certificering

Scaves B.V. is VCA-P 2017/6.0 en ISO 9001:2015 gecertificeerd.

NRTO keurmerk

Scaves is in het bezit van het NRTO keurmerk en voldoet hiermee aan de hoge kwaliteitseisen die gesteld worden aan opleiders met het NRTO keurmerk. Het NRTO keurmerk in een onafhankelijke erkenning voor
kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Klik hier voor de algemene voorwaarden van het NRTO. 

Bakker Groep Coevorden

Sinds 2019 maakt Scaves deel uit van Bakker Groep Coevorden. Wegens de overeenkomst in branches waarborgen wij een hechte samenwerking met Bakker Oilfield Supply. Wij werken dan ook met korte lijnen. De bedrijven versterken elkaar als het gaat om het delen van kennis en ontwikkeling, wat voor alle partijen ten goede komt.

Veilig werken op elk niveau!

KOM IN CONTACT

Voor meer informatie neem contact op met info@scaves.nl of bel 0524-532654