Over ons

WIJ ZIJN SCAVES

Uw betrouwbare partner in training en advies door betrokken en bekwame medewerkers. Wij helpen mensen en organisaties hun volle potentieel te bereiken op het gebied van veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid of competentie. Zo bouwen we samen aan een veilige en duurzame werkomgeving, voor nu en later.

Onze missie

Samen bouwen aan een veilige en duurzame werkomgeving, voor nu en later. 

Onze visie

Ons totaalaanbod in training en advies helpt mensen en organisaties hun volle potentieel te bereiken op het gebied van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid.

We maken makkelijk wat moeilijk is, maar houden oog voor detail. Dit resulteert in pragmatisch, betrouwbare en inhoudelijk sterke trainingen en oplossingen door betrokken en bekwame vakmensen.

Zo creëren we samen een plezierige werkomgeving en voorkomen we arbeidsongevallen, nu en later. 

Heftruck rijden op een verhoging

Training Academy

Veiligheidstraining volgen? De Training Academy van SCAVES organiseert compleet verzorgde veiligheidstrainingen volledig naar eisen van de Arbowet en/of branche organisaties.

Safety Consultancy

Veiligheidsadvies voor uw bedrijf? SCAVES is uw specialist op het gebied van veiligheidsadvies en veiligheidsondersteuning. Daarnaast biedt SCAVES ook advies en begeleiding op het gebied van certificering.

Werkplekinspecties
C.R.E.W.

C.R.E.W.

SCAVES beschikt over een team voor hoogteredding, deskundige on- en offshore technici, en gecertificeerde IRATA-technici die industriële touw- en klimtechnieken gebruiken om werkzaamheden op lastig bereikbare locaties uit te voeren.

Bakker Groep Coevorden

Sinds 2019 maakt SCAVES deel uit van Bakker Groep Coevorden. Wegens de overeenkomst in branches waarin we werkzaam zijn versterken de bedrijven elkaar als het gaat om het delen van kennis en ontwikkeling, wat voor alle partijen ten goede komt.

Samen bouwen aan een veilige en duurzame werkomgeving, voor nu en later

V&G-plannen
Chat openen
1
Hallo
Kunnen we je ergens mee helpen?