wie zijn wij als werkgever

Leuk dat je geïnteresseerd bent in SCAVES als werkgever! Bij ons ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een werkomgeving waar geen dag hetzelfde is en waar je de ruimte krijgt om te groeien en impact kan maken. Bij SCAVES bieden we niet alleen een baan, je wordt onderdeel van een inspirerende werkomgeving waar werkplezier voorop staat, innovatie wordt gestimuleerd, en waar geïnvesteerd wordt in jouw groei en ontwikkeling.

Wil jij ook deel uitmaken van ons team en ben je benieuwd hoe het is om bij te werken bij SCAVES? Hier vind je alles wat je moet weten over werken bij ons en de mogelijkheden die we bieden. Lees wie we zijn, bekijk ons actuele vacature- aanbod, stages en lees verhalen van enkele collega’s.

Introductie

Vanuit onze vestiging in Schoonebeek verzorgt ons team al sinds 2008 compleet verzorgde veiligheidstrainingen voor diverse branches. We gaan verder dan standaard trainingen door samen te werken met onze klanten om op maat gemaakte trainingen te ontwikkelen die zijn afgestemd op specifieke bedrijfsprocedures en unieke werkomgevingen. Onze trainingen worden zowel gegeven op onze eigen faciliteiten in Schoonebeek, zowel binnen als buiten, als op locatie bij de klant. Daarnaast bieden we op maat gemaakt veiligheidsadvies en ondersteuning. In dit vakgebied is geen dag hetzelfde. De ene dag ben je bezig met het begeleiden van een VGM-project voor een klant, de volgende dag voer je een RI&E uit, en de dag daarna geef je een training. 

SCAVES is samen met Bakker Coevorden en Bakker Oilfield Supply onderdeel van Bakkergroep Coevorden. 

Cultuur en kernwaarden

Onze bedrijfscultuur kan het beste omschreven worden als een weerspiegeling van onze kernwaarden: betrokkenheid, betrouwbaarheid en bekwaamheid.

Betrokkenheid

Bij SCAVES zijn we betrokken met onze klanten en onze collega’s. Voor ons betekent betrokkenheid niet alleen het leveren van trainingen en advies, maar ook het meedenken met onze klanten over hun uitdagingen, zowel nu als in de toekomst. We luisteren actief naar hun behoeften en proberen oplossingen te bieden die hen helpen groeien en slagen. Zo hopen wij ons steentje bij te dragen aan een veilige en duurzame werkomgeving, voor nu en later.

Betrokkenheid stopt niet bij onze klanten; het gaat ook om onze collega’s. We moedigen initiatief en betrokkenheid aan, waardoor iedereen de ruimte krijgt om met nieuwe ideeën te komen en bij te dragen aan onze gemeenschappelijke doelen. Als we merken dat een collega moeite heeft met iets of persoonlijke problemen heeft, bieden we ondersteuning en een luisterend oor.

Bekwaamheid

Bij SCAVES geloven we in het belang van bekwaamheid als een van onze kernwaarden. Zonder bekwame mensen kan ons werk niet worden uitgevoerd op het niveau dat we nastreven.

We streven naar continue verbetering en bieden uitgebreide mogelijkheden op maat voor leren en ontwikkeling. We zijn trots op onze medewerkers en werken voortdurend aan het verbeteren van onze vaardigheden en kennis.

Betrouwbaarheid

Bij SCAVES geloven we in het principe van “doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.” Dit geldt niet alleen voor de manier waarop we met onze collega’s en klanten omgaan, maar ook voor onze adviezen, vooral wanneer het gaat om veiligheid. Als we een toezegging doen, kan de klant er op vertrouwen dat we deze nakomen. Als we ergens niet zeker van zijn, zullen we dat eerlijk communiceren. We geloven dat eerlijkheid en integriteit de basis vormen van vertrouwen.

Waarom kiezen voor ons?

Uiteraard bieden we prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Iedereen krijgt bij ons bijvoorbeeld een vergoeding voor woon-werk verkeer, ook al woon je op 1 km fietsen van het werk.

  • Prettige werksfeer

We werken hard samen maar hebben minstens zo veel lol met elkaar. We zijn een informele organisatie met korte lijnen. We moedigen open communicatie, samenwerking en persoonlijke groei aan. Ben je jarig, dan trakteren wij! Naast het lunchwandelen of het gesprek tijdens een kop koffie, hebben we een actieve personeelsvereniging die jaarlijks niet alleen voor een uitstapje zorgt maar ook voor een leuke feestavond. 

  • Persoonlijke ontwikkeling

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers plezier hebben in hun werk. Daarom bieden wij een werkomgeving waarin voldoende ruimte is om te leren maar ook om  jouw talenten te ontdekken. Wij willen jou zo veel mogelijk in jouw kracht zetten. Om die reden werken wij niet alleen vanuit functies maar ook vanuit rollen. Wij geven je het gereedschap om het beste uit jezelf te halen. Wij bieden volop mogelijkheden om te leren en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, dit doen we door middel van:

  • Loopbaanbegeleiding;
  • Persoonlijke opleidingsplannen;
  • Training on the job;
  • Externe trainingen en opleidingen

  • Personele activiteiten

We hebben een actieve personeelsvereniging die jaarlijks onder andere voor een leuk feest en uitje zorgt. Zelfs aan de kinderen van collega’s wordt gedacht met Pasen en Sinterklaas. Ben je jarig, dan trakteren wij! 12,5 jaar of 25 jaar in dienst? Daar maken we een feestje van! Daarnaast nemen we met collega’s deel aan bedrijfstoernooien (hardlopen, voetbal, volleybal) en organiseren we zelf af en toe een borrel om bij te kletsen, dit alles is uiteraard vrijblijvend.

  • Vitaliteit

Wij hechten veel waarde aan jouw vitaliteit, voor nu en later. Daarom investeren we niet alleen in jouw persoonlijke ontwikkeling, maar bieden we ook de mogelijkheid om via ons fiscaal gunstig te sporten. Ook bieden wij eens in de 3 jaar alle werknemers een Preventief Medisch Onderzoek aan. Dit onderzoek, welke wordt uitgevoerd door onze Arbo dienst, helpt bij het vroegtijdig opsporen van werk gerelateerde gezondheidsrisico’s. Medewerkers geeft het inzicht in hun gezondheid, leefstijl en gezondheidsrisico’s. Dit onderzoek is vrijblijvend en anoniem. Onze preventiemedewerker borgt de arbeidsomstandigheden, hierbij is veel aandacht voor de werkplek.

Wij snappen dat iedereen andere behoeftes heeft als het gaat om de werk-privé balans. Daarom denken wij hier graag in mee en bieden wij een dienstverband op maat aan.

 
Chat openen
1
Hallo
Kunnen we je ergens mee helpen?