Vacatures en solliciteren

Op zoek naar een functie als Trainer of Veiligheidskundige, of misschien wel een combinatie van beide? Bij SCAVES ben je op het juiste adres! Werk je liever op hoogte of vanuit een besloten ruimte? Onze technische specialisten bedienen klanten in uiteenlopende branches waaronder de petrochemische industrie, olie & gas industrie, voedingsmiddelenindustrie, bouw & infra, en recreatie.

Of je nu een ervaren rot in het vak bent, aan het begin van je carrière staat of een carrière switch wenst, houdt deze pagina in de gaten of informeer naar de mogelijkheden.

Bekijk onze openstaande vacatures en ontdek hoe jij een waardevolle aanvulling op ons team kunt zijn. 

Vacatures

Als QHSE-consultant bij SCAVES ben je verantwoordelijk voor het leveren van deskundig advies en ondersteuning aan onze klanten op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu. Je werkt nauw samen met verschillende stakeholders om de QHSE-prestaties te verbeteren en risico’s te minimaliseren.
april 11, 2024

Benieuwd naar onze sollicitatieprocedure?

Zie je een leuke vacature of wil je een open sollicitatie sturen? Hier vertellen we hoe de procedure bij ons verloopt. We streven ernaar om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Je solliciteert  Via de solliciteerknop kun je rechtstreeks solliciteren.  We nemen binnen 48 uur contact met je op. Soms kan het een dagje langer duren omdat we zelf een dag vrij zijn, cursus hebben of tijdens het weekend.

Eerste gesprek → Als er mogelijkheden zijn die bij jouw interesses passen, dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek.

Tweede gesprek →  Als we allebei verder willen maken we een afspraak voor een tweede gesprek. Afhankelijk van de functie of jouw interesses kunnen wij je vragen een gedrag –en drijfverenanalyse te doen. Dit doen we zelf aan de hand van de DISC methode.

Deal! → Yes! we zijn een match!  Mocht dit nog niet gedaan zijn in het tweede gesprek, dan komen we met een arbeidsvoorwaarden aanbod.  Hopelijk kunnen we je verwelkomen binnen ons team!

Ben je geïnteresseerd om deel uit te maken van ons team of wens je meer informatie , dan kan je op verschillende manieren contact met ons opnemen. Dit kan bijvoorbeeld door het invullen van het sollicitatieformulier of door te bellen met Lynn Jansen, verantwoordelijk voor HR (0524-599752).

We danken je voor je interesse in onze organisatie en kijken ernaar uit om mogelijk met jou samen te werken!

Sollicitatieformulier SCAVES

Vul onderstaand formulier in en upload je CV!

Chat openen
1
Hallo
Kunnen we je ergens mee helpen?