Training VIL VCU

LOCATIE
Scaves B.V., Wendakker 5a, 7761 PX, SCHOONEBEEK

Korte beschrijving

Met een diploma Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden VCU (VIL-VCU) kan aangetoond worden dat je basiskennis hebt over veiligheid, gezondheid en milieu en dat je deze kennis kunt toepassen om uitzendkrachten veilig en gezond te laten werken

Prijs

‚ā¨215,00

Training aanvragen

Op dit moment wordt deze training uitsluitend op aanvraag aangeboden. Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden.

Algemene informatie

Ben je een intercedent of heb je een leidinggevende rol binnen een uitzendorganisatie?  Met de training Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden VCU (VIL-VCU)  kan aangetoond worden dat je een basiskennis hebt van veiligheid, gezondheid en milieu, en dat je deze kennis kunt toepassen om jouw uitzendkrachten veilig en gezond te laten werken.

 

Voor wie

Deze training is bestemd voor medewerkers en leidinggevenden in de uitzendbranche die regelmatig personeel uitzenden naar bedrijven die werkzaamheden uitvoeren waar verhoogde risico’s aan verbonden zijn.

 

Inhoud

De training is gericht op het verhogen van veiligheidsbewustzijn. VIL-VCU behandelt dezelfde onderwerpen die bij VCA-VOL aan bod komen, maar dan bekeken vanuit de uitzendorganisatie. VIL-VCU vraagt in vergelijking met VCA-VOL op onderdelen andere en meer specifieke kennis. Denk hierbij aan inzicht in wetgeving, rollen, taken en verantwoordelijkheden gericht op in- en uitlenen en het bespreken van aandachtspunten voor de uitgeleende medewerker.

 

Duur

Deze training duurt 1 dag.

 

Locatie

Deze training wordt gegeven door een ervaren praktijkgerichte trainer op onze trainingslocatie in Schoonebeek. Wanneer de juiste voorzieningen aanwezig zijn kan deze training ook op (eigen) locatie gegeven worden. Ge√Įnteresseerd in het volgen van een training op (eigen) locatie? Neem contact op!

 

Certificering

De training wordt afgesloten met een examen. Bij voldoende resultaat wordt het certificaat VIL-VCU behaald. Dit certificaat is 10 jaar geldig.

Chat openen
1
Hallo
Kunnen we je ergens mee helpen?