Training gasmeten Arbowet | 1 dag

LOCATIE
Scaves B.V., Wendakker 5a, 7761 PX, SCHOONEBEEK

Korte beschrijving

Schrijf je in voor de eendaagse training gasmeten van SCAVES en houd je kennis en vaardigheden scherp om op een verantwoorde wijze EX-OX-TOX gasmetingen te verrichten en interpreteren. Deze training is ontworpen deelnemers die ervaring hebben met gasmeten, of het dient als een herhalingscursus.

Prijs

€299,00

Schrijf je in!

Offerte

Staat de gewenste datum er niet tussen of is de trainingsdag al volgeboekt? 

Vraag dan een offerte aan!

Algemene informatie

De herhalingstraining gasmeten van SCAVES helpt deelnemers om kennis en vaardigheden scherp te houden om op een verantwoorde wijze EX-OX-TOX gasmetingen te verrichten en interpreteren om de veiligheid te waarborgen.

 

Voor wie

De herhalingstraining gasmeten van SCAVES biedt deelnemers cruciale kennis en vaardigheden om op een verantwoorde wijze EX-OX-TOX gasmetingen te kunnen verrichten en interpreteren om de veiligheid te waarborgen.

 

Inhoud

De training gasmeten bestaat uit een theorie en een praktijkgedeelte. Tijdens de training worden de volgende onderwerpen behandeld:

Theorie

  • Arbowet
  • Basisbegrippen van toxische stof, vergiftiging, gassen en dampen, inwerking van toxische stoffen op het lichaam, definities grenswaarde- en TGG, verspreidingsafhankelijke factoren voor gassen en dampen, relatie tussen vol % en ppm en mg/m3, toxische stoffen meting
  • Basisbegrippen als brand en explosie, omschrijving van explosiegebied, explosiegrenzen en de percentages van deze grenzen, explosiviteitmeting
  • Basisbegrippen als verstikking door zuurstoftekort, effecten van een te hoog of te laat zuurstofpercentage, zuurstofmeting

Praktijk

  • Zelfstandig gasmetingen verrichten
  • Meetapparatuur en eventueel benodigde hulpmiddelen bedienen

 

Duur

Deze training duurt 1 dag.

 

Locatie

Deze training wordt gegeven door een ervaren praktijkgerichte trainer op onze trainingslocatie in Schoonebeek. Wanneer de juiste voorzieningen aanwezig zijn kan deze training ook op (eigen) locatie gegeven worden. Geïnteresseerd in het volgen van een training op (eigen) locatie? Neem contact op!

 

Certificering

De training wordt afgesloten met een theorie- en praktijktoets. Bij voldoende resultaat wordt het Gasmeten, conform Arbowet – SCAVES certificaat behaald. Dit certificaat is 4 jaar geldig.

 

Chat openen
1
Hallo
Kunnen we je ergens mee helpen?