Training gasmeten Nogepa 1.4 | 1 dag

LOCATIE
Scaves B.V., Wendakker 5a, 7761 PX, SCHOONEBEEK

Korte beschrijving

Schrijf je nu in voor de basistraining gasmeten NOGEPA 1.4 van SCAVES en leer kennis en vaardigheden, zodat je op een verantwoordelijke manier EX-OX-TOX gasmetingen kunt uitvoeren en begrijpen.

Prijs

€299

Schrijf je in!

Offerte

Staat de gewenste datum er niet tussen of is de trainingsdag al volgeboekt? 

Vraag dan een offerte aan!

Algemene informatie

De basistraining gasmeten NOGEPA 1.4 van SCAVES zorgt ervoor dat deelnemers kennis en vaardigheden opdoen, waardoor ze in staat zijn om op een verantwoorde wijze EX-OX-TOX gasmetingen kunnen uitvoeren en begrijpen volgens de normen van NOGEPA (Nederlandse Olie en Gas Exploratie en Productie Associatie).

 

Voor wie

Deze basistraining is bestemd voor iedereen die ervaring op moet doen met het uitvoeren van gasmetingen, gasdetectie en het interpreteren van meetgegevens.

 

Inhoud

De training gasmeten NOGEPA 1.4 bestaat uit een theorie en een praktijkgedeelte. Tijdens de training worden de volgende onderwerpen behandeld:

Theorie

  • Arbowet
  • Basisbegrippen van toxische stof, vergiftiging, gassen en dampen, inwerking van toxische stoffen op het lichaam, definities grenswaarde- en TGG, verspreidingsafhankelijke factoren voor gassen en dampen, relatie tussen vol % en PPM en mg/m3, toxische stoffen meting.
  • Basisbegrippen als brand en explosie, omschrijving van explosiegebied, explosiegrenzen en de percentages van deze grenzen, explosiviteitmeting.
  • Basisbegrippen als verstikking door zuurstoftekort, effecten van een te hoog of te laag zuurstofpercentage, zuurstofmeting.

Praktijk

  • Zelfstandig gasmetingen verrichten
  • Meetapparatuur en eventueel benodigde hulpmiddelen bedienen

 

Duur

Deze training duurt 1 dag.

 

Locatie

Deze training wordt gegeven door een ervaren praktijkgerichte trainer op onze trainingslocatie in Schoonebeek.

 

Certificering

De training wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen. Bij voldoende resultaat wordt het Gasmeten – NOGEPA 1.4 certificaat behaald. Dit certificaat is 4 jaar geldig.

Chat openen
1
Hallo
Kunnen we je ergens mee helpen?