Training heftruck SOG herhaling | 1 dag

LOCATIE
Scaves B.V., Wendakker 5a, 7761 PX, SCHOONEBEEK

Korte beschrijving

Schrijf je in voor de herhalingstraining heftruck SOG van SCAVES en behoud en versterk jouw vaardigheden als heftruckbestuurder!

Prijs

Vanaf €109,00

Schrijf je in!

Offerte

Staat de gewenste datum er niet tussen of is de trainingsdag al volgeboekt? 

Vraag dan een offerte aan!

Algemene informatie

De herhalingstraining heftruck van SCAVES stelt heftruckchauffeurs in staat om hun heftruckvaardigheden te behouden en versterken door middel van de nieuwste veiligheidsrichtlijnen en technieken.

 

Voor wie

Deze herhalingstraining is bestemd voor iedereen die ervaring heeft met het bedienen van een vorkheftruck,

 

Ingangseisen

De minimale leeftijd voor deze training is 18 jaar. Verder is het hebben van een rijbewijs verplicht en dient de deelnemer in het bezit te zijn van een geldig VCA diploma.

 

Inhoud

De training heftruck SOG herhaling bestaat uit een theorie en een praktijkgedeelte. Tijdens de training worden de volgende onderwerpen behandeld:

Theorie

  • Arbowet
  • Praktische en veilig omgaan met de vorkheftruck: hulpmiddelen, inspecties en onderhoud, mogelijkheden en drachten van de vorkheftruck
  • Veiligheidsvoorschriften met betrekking tot: gebruik, constructie en inrichting, transportroutes en stapelplaatsen

Praktijk

  • Rijvaardigheid en veilig transport
  • Voorkomen van ongelukken en schade
  • Herkennen van gevaarlijke defecten
  • Manoeuvreren

 

Duur

Deze training duurt 1 dag.

 

Locatie

Deze training wordt gegeven door een ervaren praktijkgerichte trainer op onze trainingslocatie in Schoonebeek.

 

Certificering

De training wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen. Bij voldoende resultaat wordt het werken met een vorkheftruck, conform SOG – SSVV erkend certificaat behaald. Dit certificaat is 5 jaar geldig.

Een SOG certificaat is verplicht voor bedrijven die onder een bepaald kwaliteitsmanagement of samenwerkingsverband vallen. Denk aan: Deltalinqs, VNCI (branche organisatie chemie), VNPI (Petro chemie), en Sir (Reiniging). SOG staat voor SSVV Opleidingen Gids. Dit is een overzicht van erkende opleidingen en opleiders waarbij de opleidingen voldoen aan de SSVV gestelde kwaliteitseisen.

Ben je niet werkzaam bij een dergelijk bedrijf? Dan is het ook mogelijk om een training conform Arbowet te volgen. Bekijk de onderstaande training voor meer informatie:

Chat openen
1
Hallo
Kunnen we je ergens mee helpen?