Training buitenwacht/mangatwacht SOG basis | 2 dagen

LOCATIE
Scaves B.V., Wendakker 5a, 7761 PX, SCHOONEBEEK

Korte beschrijving

Schrijf je nu in voor de basistraining buitenwacht/mangatwacht van SCAVES en leer essentiële kennis en vaardigheden om verantwoord toezicht te houden op werknemers in besloten ruimten.

Prijs

€634,00

Schrijf je in!

Offerte

Staat de gewenste datum er niet tussen of is de trainingsdag al volgeboekt? 

Vraag dan een offerte aan!

Algemene informatie

De basistraining buitenwacht/mangatwacht van SCAVES biedt essentiële kennis en vaardigheden voor het effectief toezicht houden en waarborgen van veiligheid bij werkzaamheden in besloten ruimten. Het doel van de training is om deelnemers te voorzien van expertise voor toezicht, communicatie en snelle respons in noodsituaties.

 

Voor wie

Deze basistraining is bestemd voor iedereen die toezicht uitoefent op werknemers die werkzaamheden verrichten in besloten ruimten.

 

Ingangseisen

De minimum leeftijd voor deze training is 18 jaar en de deelnemer dient in het bezit van een geldig VCA diploma te zijn.

 

Inhoud

De training buitenwacht/mangatwacht bestaat uit een theorie en een praktijkgedeelte. Tijdens de training worden de volgende onderwerpen behandeld.

Theorie

  • Arbowet
  • Vergunningensysteem
  • Gevaren besloten ruimten
  • Interpretatie van metingen
  • Redding handelingen en noodsituaties

Praktijk

  • Handelen in normale situaties
  • Handelen in noodsituaties
  • Communicatie

 

Duur

Deze training duurt 2 dagen.

 

Locatie

Deze training wordt gegeven door een ervaren praktijkgerichte trainer op onze trainingslocatie in Schoonebeek.

 

Certificering

Deze training wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen. Bij voldoende resultaat wordt het certificaat Werken als Buitenwacht/Mangatwacht, conform SOG – SSVV erkend gehaald. Dit certificaat is 3 jaar geldig.

Een SOG certificaat is verplicht voor bedrijven die onder een bepaald kwaliteitsmanagement of samenwerkingsverband vallen. Denk aan: Deltalinqs, VNCI (branche organisatie chemie), VNPI (Petro chemie), en Sir (Reiniging). SOG staat voor SSVV Opleidingen Gids. Dit is een overzicht van erkende opleidingen en opleiders waarbij de opleidingen voldoen aan de SSVV gestelde kwaliteitseisen.

Chat openen
1
Hallo
Kunnen we je ergens mee helpen?