Veilig werken met valbeveiliging

Ben jij op de hoogte van de belangrijke wetgeving omtrent werkzaamheden op hoogte? Als werkgever is het essentieel om specifieke voorschriften en richtlijnen te hanteren om de veiligheid van jouw medewerkers te waarborgen. Het hoofddoel van de wetgeving is het verminderen van het aantal ongevallen en verwondingen, en het cre√ęren van veilige werkomgevingen.

 

Wetgeving

De wetgeving met betrekking tot werkzaamheden op hoogte omvat verschillende aspecten, waaronder:

  • Verplichte training en certificering voor werknemers
  • Het verplichte gebruik van veiligheidsuitrusting
  • Regels voor inspectie en onderhoud van apparatuur
  • Voorschriften voor het uitvoeren van risicobeoordeling
  • Voorschriften voor het opstellen van veiligheidsprocedures

 

Het is van groot belang dat zowel werkgevers als werknemers goed op de hoogte zijn van de uitgebreide wetgeving met betrekking tot werkzaamheden op hoogte en deze strikt naleven. Het niet naleven van wetgeving kan leiden tot boetes, juridische consequenties, en nog belangrijker, ernstige verwondingen van werknemers.

 

Training Veilig Werken met Valbeveiliging 

Onze training ‘Veilig Werken met Valbeveiliging’ biedt werknemers de nodige kennis, technieken en procedures om veilig te werken op hoogte. We benadrukken het belang van het altijd gebruiken van vereiste veiligheidsuitrusting en het strikt naleven van de wetgeving en voorzorgsmaatregelen. Samen zorgen we voor maximale veiligheid en voorkomen we ongevallen bij werkzaamheden op hoogte.

 

Ge√Įnteresseerd?

Schrijf jouw medewerkers in voor onze ‘Veilig Werken met Valbeveiliging’ training en waarborg de veiligheid bij werkzaamheden op hoogte!

Inhoudsopgave
Chat openen
1
Hallo
Kunnen we je ergens mee helpen?