Besloten ruimten / Mangatwacht

Tankinspectie besloten ruimten

Cursussen besloten ruimten en buitenwacht/mangatwacht/ brandwacht


De besloten ruimte en buitenwacht/mangatwacht/brandwacht cursussen van SCAVES zijn bedoeld voor medewerkers die toezicht uitoefenen op werknemers die werkzaamheden verrichten in een besloten ruimte en voor medewerkers die aangewezen zijn om werkzaamheden te verrichten in besloten ruimten en die incidenteel een besloten ruimte betreden.

Specifiek hiervoor biedt SCAVES de besloten ruimten en buitenwacht/mangatwacht cursussen aan. 

De leerdoelen van de trainingen zijn het onderkennen van de gevaren en risico’s van het betreden van besloten ruimten, het aanleren van procedures, zodat de risico’s geminimaliseerd worden én het toezicht kunnen houden bij een besloten ruimte en kunnen handelen in een noodsituatie.

Trainingen besloten ruimten en buitenwacht / mangatwacht

Vaste datums:

Training redden uit besloten ruimte | 1 dag
Arbowet
Training buitenwacht/mangatwacht Arbowet | 1 dag
Arbowet
Training werken in besloten ruimten Arbowet | 1 dag
Arbowet
Training buitenwacht/mangatwacht SOG herhaling
SOG
Training buitenwacht/mangatwacht SOG basis
SOG

Schrijf je in!

Staat de gewenste cursus er niet tussen? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op!

Offerte besloten ruimten en mangatwacht

Besloten ruimten

 

De training werken in besloten ruimten van SCAVES biedt nodige kennis en vaardigheden voor werken in besloten ruimten. Het doel van deze training is om deelnemers bewust te maken van de risico’s en uitdagingen die gepaard gaan met het werken in besloten ruimten en hen te voorzien van de nodige informatie om veiligheidsprocedures te begrijpen en toe te passen om zo de risico’s van werken in besloten ruimten te minimaliseren.

Het belang van een training voor besloten ruimten is van cruciaal belang vanwege de specifieke en potentieel gevaarlijke aard van werken in dergelijke omgevingen. Denk hierbij aan veiligheid van werknemers, risicobeheer, kennis van procedures en voorkomen van ongevallen en noodsituaties. 

Buitenwacht / mangatwacht

 

Een buitenwacht of mangatwacht speelt een essentiële rol bij het waarborgen van de veiligheid van werknemers die werkzaamheden uitvoeren in besloten ruimten, zoals tanks, putten, kelders of andere beperkte ruimtes. De taak van een buitenwacht / mangatwacht is specifiek gericht op het monitoren en handhaven van de veiligheid van personen die zich binnenin de besloten ruimte bevinden.

De basistraining buitenwacht / mangatwacht van SCAVES biedt essentiële kennis en vaardigheden voor het effectief toezicht houden en waarborgen van veiligheid bij werkzaamheden in besloten ruimten. Het doel van de training is om deelnemers te voorzien van expertise voor toezicht, communicatie en snelle respons in noodsituaties.

Tijdens deze training worden de volgende belangrijke onderwerpen behandeld: vergunningensysteem, interpretatie van metingen en redding handelingen en noodsituaties. 

Chat openen
1
Hallo
Kunnen we je ergens mee helpen?