VGM-projectbegeleiding

Is VGM-projectbegeleiding interessant voor mij?

Wet- en regelgeving

Als ondernemer streef je naar een soepele en veilige uitvoering van projecten die in overeenstemming zijn met geldende wet- en regelgeving. Het verminderen van risico’s voor zowel werknemers als het milieu is hierbij essentieel.

Dit maakt een effectieve VGM-projectbegeleiding van cruciaal belang. Deze vorm van ondersteuning is doorgaans gericht op het verzekeren van naleving van wettelijke voorschriften en normen op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu gedurende alle stadia van een project, vanaf de planning tot aan de afronding.

 

Waarom kiezen voor SCAVES?

Ons ervaren team biedt volledige projectbegeleiding op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (VGM). Afhankelijk van de omvang en de aard van de werkzaamheden van jouw project, bieden wij een passende oplossing voor jouw specifieke uitdagingen.

Kies je voor uitgebreide VGM-projectbegeleiding, dan:

  • stellen wij het V&G-plan op,
  • bieden wij het noodzakelijk veiligheidskundig toezicht,
  • faciliteren wij toolboxmeetings en vergaderingen over veiligheid, gezondheid en milieu.

Op deze manier werken we samen om de vooraf vastgestelde VGM-doelen te bereiken. Bovendien bestaat ons team uit gecertificeerde gasmeetkundigen die over de benodigde gasmeetapparatuur beschikken, en onze veiligheidskundigen kunnen, indien nodig, ingezet worden als mangatwacht.

 

Contact

Benieuwd naar de beste aanpak voor jouw project? Neem contact op met onze afdeling Safety Consultancy voor meer informatie.

Inhoudsopgave
Chat openen
1
Hallo
Kunnen we je ergens mee helpen?