Training Heftruck en Reachtruck Arbowet basis

LOCATIE
Scaves B.V., Wendakker 5a, 7761 PX, SCHOONEBEEK

Korte beschrijving

Schrijf je nu in voor de training ‘Heftruck & Reachtruck Arbowet 2 dagen’ van SCAVES. Leer veilig en effectief te werken met een heftruck en reachtruck!

Prijs

€435,75

Schrijf je in!

Offerte

Staat de gewenste datum er niet tussen of is de trainingsdag al volgeboekt? 

Vraag dan een offerte aan!

Algemene informatie

De basistraining heftruck en reachtruck van SCAVES leert deelnemers zowel efficiënt als veilig te werken met een vorkheftruck en reachtruck. Het doel van deze training is om te zorgen dat deelnemers goed zijn opgeleid, zich bewust zijn van de potentiële risico’s en hen bekwaam te maken in het bedienen van een vorkheftruck en reachtruck op een manier die zowel efficiëntie als veiligheid bevordert.

 

Voor wie

Deze basistraining is bestemd voor iedereen die een vorkheftruck en reachtruck moet kunnen bedienen.

 

Ingangseisen

De minimale leeftijd voor deze training is 18 jaar. Verder is het hebben van een rijbewijs verplicht.

 

Inhoud

De training heftruck en reachtruck Arbowet basis bestaat uit een theorie en een praktijkgedeelte. Tijdens de training worden de volgende onderwerpen behandeld:

Theorie

  • Arbowet
  • Praktische en veilig omgaan met de vorkheftruck: hulpmiddelen, inspecties en onderhoud, mogelijkheden en drachten van de vorkheftruck
  • Veiligheidsvoorschriften met betrekking tot: gebruik, constructie en inrichting, transportroutes en stapelplaatsen

Praktijk

  • Rijvaardigheid en veilig transport
  • Voorkomen van ongelukken en schade
  • Herkennen van gevaarlijke defecten
  • Manoeuvreren

 

Duur

Deze training duurt 2 dagen.

 

Locatie

Deze training wordt gegeven door een ervaren praktijkgerichte trainer op onze trainingslocatie in Schoonebeek. Wanneer de juiste voorzieningen aanwezig zijn kan deze training ook op (eigen) locatie gegeven worden. Geïnteresseerd in het volgen van een training op (eigen) locatie? Neem contact op!

 

Certificering

De training wordt afgesloten met een theorie- en praktijktoets. Bij voldoende resultaat wordt het werken met een vorkheftruck en reachtruck, conform Arbowet – SCAVES certificaat behaald. Dit certificaat is 5 jaar geldig.