Motorpallettruck | Arbowet | 1 dagdeel

LOCATIE
Scaves B.V., Wendakker 5a, 7761 PX, SCHOONEBEEK

Korte beschrijving

Schrijf je in voor de training motorpallettruck van SCAVES en leer efficiënt en veilig te werken met een motorpallettruck!

Prijs

€175,00

Schrijf je in!

Offerte

Staat de gewenste datum er niet tussen of is de trainingsdag al volgeboekt? 

Vraag dan een offerte aan!

Algemene informatie

De training motorpallettruck van SCAVES leert deelnemers zowel efficiënt als veilig te werken met een motorpallettruck. Het doel van deze training is om te zorgen dat deelnemers goed zijn opgeleid, zich bewust zijn van de potentiële risico’s en hen bekwaam te maken in het bedienen van een mototpallettruck op een manier die zowel efficiëntie als veiligheid bevordert.

 

Voor wie

Deze basistraining is bestemd voor medewerkers die op een ((petro)chemisch) bedrijfsterrein in installaties, werkplaatsen of laboratoria een motorpallettruck bedienen

 

Ingangseisen

De minimale leeftijd voor deze training is 16 jaar. Verder is het hebben van een rijbewijs niet verplicht.

 

Inhoud

De training motorpallettruck bestaat uit een theorie en een praktijkgedeelte. Tijdens de training worden de volgende onderwerpen behandeld:

Theorie

  • Arbowet
  • Praktische en veilig omgaan met de motorpallettruck: hulpmiddelen, inspecties en onderhoud, mogelijkheden en drachten van de motorpallettruck
  • Veiligheidsvoorschriften met betrekking tot: gebruik, constructie en inrichting, transportroutes en stapelplaatsen

Praktijk

  • Rijvaardigheid en veilig transport
  • Voorkomen van ongelukken en schade
  • Herkennen van gevaarlijke defecten
  • Manoeuvreren

 

Duur

Deze training duurt 1 dagdeel.

 

Locatie

Deze training wordt gegeven door een ervaren praktijkgerichte trainer op onze trainingslocatie in Schoonebeek. Wanneer de juiste voorzieningen aanwezig zijn kan deze training ook op (eigen) locatie gegeven worden. Geïnteresseerd in het volgen van een training op (eigen) locatie? Neem contact op!

 

Certificering

De training wordt afgesloten met een theorie- en praktijktoets. Bij voldoende resultaat wordt het werken met een motorpallettruck, conform Arbowet – SCAVES certificaat behaald. Dit certificaat is 5 jaar geldig.

Chat openen
1
Hallo
Kunnen we je ergens mee helpen?